waarom....

Ik hoef niet te weten hoe jij in je levensonderhoud voorziet. Wat ik graag wil weten, is waar jij voor gaat en of jij het aandurft oog in oog te staan met de verlangens van je hart.

Het interesseert me niet hoe oud je bent. Maar wel of je het aandurft voor gek te staan omwille van de liefde, omwille van je dromen, omwille van het avontuur dat leven heet. Het maakt me niet uit welke planeten jouw horoscoop beïnvloeden. Waar het mij om gaat, is of je ooit tot in de kern van je eigen verdriet bent doorgedrongen En of de verraderlijkheden en de beproevingen van het leven je juist ontvankelijk hebben gemaakt Of dat deze je hebben doen terugdeinzen en afsluiten uit angst voor nog meer pijn.

Ik wil weten of je vreugde kunt zijn, de mijne of de jouwe, Of je het aandurft te dansen vanuit je oerkracht, in totale extase, Van top tot teen, zonder je in te houden door op je hoede te zijn, Realistisch of rationeel te zijn, zonder je te laten afremmen door herinneringen aan beperkingen vanuit je menselijk bestaan. Het kan me niet schelen of je verhaal waar is of niet. Wat ik zou willen weten, is of je anderen durft af te wijzen om trouw te kunnen zijn aan jezelf, Of jij het aankunt voor verrader te worden uitgemaakt om verschoond te blijven van verraad vanuit je eigen ziel.

Geef me een bewijs van je trouw, opdat ik zal weten Dat je vertrouwen waardig bent. Ben jij in staat schoonheid te zien ook al is iedere dag niet even mooi. En is het leven zelf voor jou de bron van waaruit jij je levenskracht kunt putten. Kun jij leven met fouten, zwakheden en kwetsbaarheid, Die van jou en mij, en toch aan de rand van een meer staan En luidkeels tegen het zilver van de volle maan roepen: ´Ja´´.

Ik hoef niet te weten waar je woont of hoeveel geld je hebt. Wat ik graag wil weten, is of jij het kunt opbrengen om na een nacht vol wanhoop, tot in het diepst van je ziel gekwetst, Op te staan, en datgene te doen wat gedaan moet worden voor de kinderen. Ik hoef niet te weten wie je bent of hoe je hier gekomen bent. Wat ik wil weten is of jij zonder terughoudendheid bereid bent met mij door het vuur te gaan.

Het gaat er voor mij niet om waar, wat en met wie jij hebt gestudeerd. Voor mij is het van groot belang van jou te horen welke innerlijke kracht jouw steun en toeverlaat is als al het andere om je heen is weggevallen. Of jij alleen kunt zijn met jezelf en of je het werkelijk goed hebt bij jezelf wanneer het stil wordt, in eenzaamheid.


Voorwood door Master Luc

veel leesplezier op deze blog

woensdag 1 juli 2009

Regels i.v.m. het lichaam van slavin charlotte

Regel 1: mijn lichaam is het grootste geschenk dat ik mijn Meester geven kan, ik geef hem mijn lichaam als Zijn eigendom..
Regel 2: ik slavin charlotte zal alles doen om mijn lichaam als het eigendom van mijn Meester fit te houden, ik let erop dat ik gezond eet, op mijn gezondheid let en
voldoende beweging heb..
Regel 3: ik slavin charlotte weet dat mijn lichaam zwak is en mijn Meester me telkens weer de grenzen zal laten zien. Ik zal alles doen wat in mijn macht ligt, om deze grenzen zo ver mogelijk te verleggen om zo de eisen van mijn Meester beter te
benaderen.
Regel 4: ik slavin charlotte zorg voor mijn lichaam, zodat mijn Meester er steeds kan van genieten. Ik let erop met uitzondering van mijn hoofdhaar geen beharing op
mijn lichaam te hebben dwz altijd netjes geschoren vagina ( naar de wens van Mijn Meester), benen en oksels.
Regel 5: ik slavin charlotte informeer mijn Meester, wanneer ik mijn maandelijkse periode heb en wanneer deze afgelopen is. In deze tijd zorg ik voor de grootst mogelijke reinheid en ben me er terdege van bewust dat ik deze beperking van toegang
voor mijn Meester, door bijzonder mijn best te doen, goed moet maken.
Regel 6: mijn lichaam moet steeds de ogen van mijn Meester behagen. Ik onderneem
zodoende alles, om het voor mijn Meester zo goed mogelijk te presenteren..
Regel 7: indien mijn Meester mij niet anders bevolen heeft, ben ik in Zijn aanwezigheid altijd mooi opgemaakt.
Regel 8: mijn borsten zijn het zichtbaarste teken van mijn seksualiteit. Ik let erop dat mijn tepels steeds stijf zijn. Eventueel vraag ik mijn Meester toestemming om
ze zelf in deze toestand te brengen.
Regel 9: mijn vagina is de sleutel van mijn seksualiteit. Ik let erop dat de kleine
schaamlippen en de clitorisvoorhuid in aanwezigheid van mijn Meester
zichtbaar zijn. Eventueel vraag ik mijn Meester toestemming om deze zelf in de gevraagde toestand te brengen.
Regel 10: mijn seksualiteit is een groot bestanddeel van mijn persoonlijkheid als slavin.
Regel 11: ik slavin charlotte zal mijn gedachten erop trainen, dat mijn seksualiteit en mijn plaats als slavin tot een eenheid versmelten. Seksuele gedachten zonder SM inhoud zal ik vermijden.
Regel 12: ik slavin charlotte zal mij alleen erotisch aanraken als mijn Meester hierin toestemt, zij het aan mijn borsten, mijn geschoren vagina, mijn billen of eender welke plaats waar ik erotisch gevoelig ben.
Regel 13: ik slavin charlotte zal alleen dan een orgasme krijgen als mijn Meester hierin toestemt. Door gerichte oefeningen zal ik proberen het tijdstip van mijn orgasme te versnellen of te vertragen.
Regel 14: ik slavin charlotte begrijp, dat een orgasme, gelijk op welke aard, een geschenk van mijn Meester is. Ik zal hem voor elk orgasme dat ik krijg, ongeacht in welke situatie of door eender wie ook, een bericht geven waarin ik Hem voor Zijn
geschenk bedank en Hem mijn gevoelens en emoties beschrijf.
Regel 15: een van mijn belangrijkste opgaven is het mijn Meester seksueel op te winden. Ik concentreer daarom al mijn denken en handelen hierop.
Regel 16: ik slavin charlotte doe alles wat in mijn macht ligt, om de plaatsen bij mijn Meester te ontdekken waar Hij seksueel geprikkeld wordt.
Regel 17: de penis van mijn Meester is het centrum van mijn gedachten en handelen.
Altijd als ik toestemming heb, zal ik dit lichaamsdeel aanraken, strelen, bij mij
naar binnen leiden of kussen.
Regel 18: Het sperma is het intiemste, wat ik van mijn Meester krijgen kan. Als mijn
Meester Zijn sperma in mijn mond wil spuiten, dan zorg ik ervoor dat er geen
druppel verloren gaat. In elke ander situatie zorg ik ervoor dat de grootst mogelijke hoeveelheid in of aan mij blijft.
Regel 19: de seksuele bevrediging van mijn Meester is mijn belangrijkste doel als slavin. Mijn eigen behoeftes, mijn wensen en mijn opwinding zullen hier ondergeschikt aan zijn.

1 opmerking:

  1. Het voorwoord is een vrij vertaalde versie van Oriah Mountain Dreamer's The Invitation. Het was mooi geweest als je dat erbij had gezet, want nu doe je net alsof je het zelf geschreven hebt. Jammer en niet zo chique...

    BeantwoordenVerwijderen